Известие

Collapse
No announcement yet.

статтия за алфа в авто-труд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• статтия за алфа в авто-труд

сатийката си я бива само дето заглавието е малко да некажа много дразнещо, а именно "Бъдещето на Алфа в немски ръце" , а фразата "немски ръце" идава оттам, че шефът на алфа както повечето от нас знаят е Карл-Хайнц Калбфел, а ръководителят по контрол на качеството Стефан Кетер който дойде от бмв, главния конструктор Харалд Вестер и директорът на отдел продажби Йохан Волфартер
    да си кажа чесно за шефа знаех че е немец, но не знаех за останалите, а както се вижда не са никак малко
    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

пази Боже и се молете да не стане като с Ламборгини
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

и на мен не ми хареса че според статията едвам сега Alfa ще има възможност да стигне немските автомобили ама...
      Alfa Romeo 155 1.8TS
      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Практически си е така
        има едно-две отношения в които алфа ако стигне немците ще бъде много добре. (то много ясно се вижда в положението в което е алфа на пазара и продажбите които реализира)
        И мисля че немците трябва да повлиаят много добре на Алфа
        XTruck

Comment

Само да не се мешат в дизайна или моторизацията,че

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
            и на мен не ми хареса че според статията едвам сега Alfa ще има възможност да стигне немските автомобили ама...
            По продажби да,но за друго мисля че има доста да достигат италиянците!
            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Да де, ама за да се развиват им трябват продажби и много добър мениджмънт... а явно (практиката показва) че в тесзи две категории Италианците не са добри..
              2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
              GSM: 0888 520 600

Comment

Абре преди години Фиат бяха номер 1 в Европа...па не знам какво практиката показва.
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                X